Spa

O oaza divina pentru corp, minte si suflet

PARADIS SPA, o oaza de liniste, relaxare si revitalizare in mijlocul orasului. Un spatiu destinat regasirii de sine si a armoniei dintre corp, minte si spirit. Un spatiu intim, destinat relaxarii, detoxifierii si reducerii stresului.

 Oaspetii Hotel Paradis**** pot beneficia de: piscina, jacuzzi, sauna, masaj, aromatherapy, cromatherapy, dus scotian.

PISCINA este unul din locurile speciale de relaxare de care se pot bucura oaspetii SPA Paradis. Luminile iăn culori variabile, sezlongurile imbietoare, atmosfera intima si calda, sunt ingredientele perfecte pentru o binemeritata refacere la finalul unei calatorii sau a unei zile de munca incarcata.

JACUZZI este in primul rand o metoda de relaxare si eliminare a stresului. Pe langa avantajele legate de relaxare, este dovedita influenta benefica a acestuia pentru destinderea si indepartarea stresului dupa o zi de incordare dar nu in ultimul rand avantajele medicale immediate.

MASAJ. Masajul este o tehnica straveche, care a aparut ca o necesitate obiectiva. Masajul mentine starea de sanatate, reda tineretea, reface organismul, lupta impotriva imbatranirii, avand cel mai important rol in  procesul de relaxare. Masajul este o desfatare, nu un chin, o necessitate, nu o obligatie. Acesta te umple de satisfactie, te destined, te relaxeaza. Cand ai o zi mai putin buna, cand ai senzatia de oboseala, rasfata-te cu un masaj si vei simti cu adevarat ca traiesti.

 SAUNA USCATA.  Fiind un ritual de frumusete foarte popular, cunoscut si sub denumirea de sauna finlandeza, sauna uscata este practicata de mai bine de 1000 de ani. Mai mult decat atat, sauna uscata are si alte beneficii precum: eliminarea toxinelor din organism, relaxarea muschilor, curate pielea si stimuleaza regenerarea celulara.

AROMATHERAPY. Folosita din cele mai vechi timpuri, aromaterapia, una din laturile medicinii alternative, functioneaza prin faptul ca fiinta umana este foarte receptiva la arome, reactionand pozitiv. Ea mentine si intretine starea de sanatate, energizeaza, stimuleaza si relaxeaza organismul, eliberandu-l de stres.

DUS RECE. Apa rece scade tensiunea arteriala, ajuta la curatarea arterelor blocate si ajuta la stabilizarea sistemului circular, mentinand astfel cordul sanatos.Atunci cand simti apa rece pe piele, in prima instanta te va incorda din cauza senzatiei de frig, insa acest lucru este benefic deoarece aceasta contractare duce la eliminarea toxinelor din organism.