DESPRE NOI

Beneficiind de reconstructia totala pe amplasamentul vechiului Hotel Paradis, noul Hotel Paradis Cluj-Napoca, va intampina cu o arhitectura unica si dotari ultramoderne oferindu-va un nou standard de confort.

Va punem la dispozitie 74 de camere la standarde de 4* astfel: 1 Apartament Superior, 15 Camere Executive, 53 de camere standard, si 5 camere clasificate in regim hotelier de 3*, beneficiind de cele mai bune dotari si servicii. Camerele dispun de intalatie de climatizare, internet wirless, televizor LCD, uscator de par, minibar.

Hotelul beneficiaza de o amplasare privilegiata, fiind situat la mica distanta de  principalele puncte de interes ale orasului,in centrul noii zone de afaceri din cartierul Marasti,  fiind cea mai buna alegere pentru cei ce calatoresc in interes de afaceri si nu numai, in Cluj-Napoca.

LOCALIZARE

Aeroportul International Cluj-Napoca – 8 minute

– The Office -2 minute

– Expotransilvania – 5 minute

– Centru – 5 minute

– Iulius Mall Business Center – 5 minute

– Power Business Center – 5 minute

– Maestro Business Center- 3 minute

– Olimpia Business Center– 3 minute

– Campusul Universitar FSEGA – 3 minute

Camerele Hotel Paradis Cluj-Napoca, dotate la standarde de 4 stele, dispun de instalatie de climatizare, internet wirless, televizor LCD cu toate programele, uscator de par, telefon si minibar.

Hotel Paradis**** Cluj-Napoca are o capacitate de 74 de camere la standarde de 4* astfel: 1 Apartament Superior, 15 Camere Executive, 53 de camere standard, si 5 camere clasificate in regim hotelier de 3*, beneficiind de cele mai bune dotari si servicii.  Puteti alege camerele executive in care va veti bucura de un plus de confort si facilitati premium sau camerele standard in care va veti simti mai mult decat confortabil.